Live Registraties


Streams

U wilt uw evenement live in beeld op uw eigen website? Uw bedrijfspresentatie moet ook op internet te volgen zijn voor uw collega’s in het buitenland?
Multi AV verzorgt complete online registraties voor elke situatie. Kijk hieronder welke mogelijkheden we voor uw evenement of bedrijf kunnen bieden.

Evenementen en congressen

Uw festival, congres of hardloopwedstrijd professioneel in beeld laten brengen? Multi AV gaat met u in gesprek over uw wensen en zorgt dat de registratie voldoet aan uw verwachtingen, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken.

Elk evenement of congres is anders en hier past een eigen registratie bij. Wellicht wilt u een camera crane, om hoog over het publiek heen te kunnen kijken. Vindt u het leuk als er iemand rondloopt om sfeerverslag te doen of publiek te interviewen? Of wilt u voor uw hardloopwedstrijd een commentator? Hoeveel en welke camera’s heeft u dan nodig? En op welke locaties? Hierover kunnen wij u uiteraard ook adviseren.

Ook voor evenementen die verspreid zijn over diverse locaties, zoals een hardloopevenement of bijzondere optocht hebben wij oplossingen. Zo kunnen wij werken met draadloze camera’s of met een cameraman achterop een motor. Is uw evenement op een bijzondere locatie, zoals een open veld zonder internetfaciliteiten? Geen probleem, wij zetten hiervoor een satelliet in, zodat we op elke locatie uw evenement in beeld kunnen brengen.

Uiteraard kunnen wij een online stream combineren met het uitzenden op een led wall naast het podium of in een zaal. Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Live Registraties’ onder het kopje ‘Led Walls’.

Achteraf nog eens terugkijken naar een samenvatting of compilatie? Kijk bij ‘Live Registraties’ onder het kopje ‘Montages’.

Bedrijfspresentaties

Multi AV verzorgt ook kleinere registraties, zoals bedrijfspresentaties. Via een online stream kunnen uw collega’s op een andere vestiging in Nederland of in het buitenland meekijken en -luisteren.

Afhankelijk van het aantal mensen dat u mee wilt laten kijken en uw wensen met betrekking tot de registratie, stellen wij een pakket voor u samen. Ook een presentatiescherm uitzenden en online meepraten of vragen stellen vanaf een andere locatie behoren tot de mogelijkheden.